Velkommen til Foreningen Friluftsliv & Klatring!

Ny dato for Generalforsamling 2020: 7. juni kl. 15:00 i Fælledparken

Med forhåbning om fortsat lempelse af corona restriktionerne er der nu fastlagt en ny dato for den ordinære generalforsamling i FFK: Det bliver søndag d. 7. juni 2020 kl 15:00 og afholdes i Fælledparken i København. Vi mødes midt på grus-pladsen over Trianglen metrostation og kl 15:15 går vi ind i parken og finder et sted at sidde. Medbring derfor selv noget at sidde på i bedste frilufts-stil.
Grundet det lave antal medlemmer i foreningen pt er vi sikre på at vi ikke bliver over 10 personer og vi kan derfor afholde generalforsamlingen allerede d. 7. juni. Det er derfor også vigtigt at pointere at kun gyldige medlemmer må deltage på generalforsamlingen. Man skal desuden være opmærksom på gældende corona retningslinjer fra myndighederne og bl.a. ikke møde op hvis man er syg.
Se vedtægter (som ligger her på vores hjemmeside under info) for reglerne for generalforsamlingen.

Dagsorden er følgende:

1)  Valg af stemmetællere
  2)  Valg af dirigent
  3)  Formandens beretning
  4)  Fremlæggelse af det reviderede regnskab
  5)  Behandling af indkomne forslag
           - Der er ingen indkomne forslag
  6)  Fastsættelse af kontingent og pris for dagsbillet
  7)  Valg af formand
  8)  Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
  9)  Valg af revisor og revisorsuppleant
10)  Eventuelt

Velmødt, bestyrelsen i FFK.

English version:

The ordinary general assembly of the club will be held on the 7th of June 2020, 15:00 in Fælledparken in Copenhagen. We meet in the center of the gravel square above the "Trianglen" metro station and 15:15 we will go find a spot to have the meeting in the park. Bring something to sit on if you like.

Due to the present number of members in the club, we will not be more than 10 people at the meeting (which is the maximum allowed). For this reason, only valid members are allowed to participate. Please be aware of the corona guidelines from the authorities on the day of the meeting and stay home if you are sick.

Rules are given in the club bylaws, found here on the website (only in danish though).

Hope to see you!

_____________________________________________

Vores klatretider i DGI-Byen

Mandage kl. 18:30 - 21:00
Torsdage kl. 19:30 - 22:30
Søndage  kl. 16:00 - 22:00

Hvad sker der i klubben?
Se datoerne for efterårets klubture og arrangementer i Kalenderen

Nye billeder i galleriet!
Se billederne fra sommerens tur til Schweiz i Galleriet

Formand Mathias Pape: formand@ffklatring.dk